Weg met die stof!

En toen sprak de cardioloog: gij zult fietsen.

En toen kocht ik dus een fiets en toen werden we onafscheidelijk. En na de afgelopen maand meer dan 500 km gefietst te hebben besloot ik: een fiets is toffer dan een naaimachien. Ik word er voorwaar minder nerveus van.

Bijgevolg smijt ik een heel groot deel van mijn stoffen buiten. Voor meer info en slechte foto’s heb ik een facebook-pagina gemaakt: https://www.facebook.com/anvanhandgemaakt

4 thoughts on “Weg met die stof!

  1. Grappig toevallig. Ik zei de afgelopen weken een paar keer tegen de man dat ik kleren herstellen wel leuk vind, maar dat ik toch begin te twijfelen of kleren maken wel iets voor mij is. En of ik niet beter terug pianolessen zou volgen ipv die naailessen die maandag beginnen en waar ik momenteel geen zin in heb. Of meer sporten (van fietsen word ik altijd vrolijk!)
    Alleszins, ik hoop 1) dat uw gezondheid / hart wat ok is en 2) dat ge hier toch nog af en toe zult bloggen want ge schrijft zo grappig.

  2. Ik word juist helemaal rustig van naaien, het is als een soort therapie voor mij … Maar ieder mens is anders, gelukkig maar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s