Ziet ze vliegen

Ooit maakte ik eens een hele horde abstracte kiekens. Die werden op school verkocht om een goed doel te steunen maar die hingen hier ook voor de vensters en op ’t werk gebruikte ik ze als paasdecoratie. We hebben ze echter nooit weggedaan en zodus hangen ze tot op heden nog steeds aan het plafond en symboliseren ons team. Iedere vogel draagt zelfs een naamtag van iemand van het team.

Omdat die gedachte wel mooi is maar ik die abstracte kiekens nu echt wel moe gezien ben, besloot ik om vogels te haken. Voor mijn verjaardag kreeg ik het laatste nieuwe boekje van Ana Paula Rimoli: amigurumi toybox en daarin is een schattig vogelkenspatroon terug te vinden. Zodus ik begon: een rode, een gele, een appelblauwzeegroene en een paarswitte voor een fan van Anderlecht. Nog 9 te gaan en ik vind dat zo tof al die verschillende kleurtjes. Ik kijk al uit naar de moment dat ik ze kan ophangen. Dat gaat zo schoon zijn!

En omdat ze zo tof zijn kon ik niet wachten om al een preview te geven zodus hier zijn ze: hANdgehaakte vogelkes op een vergroende tuinschutting wegens geen takken in de buurt:

3 thoughts on “Ziet ze vliegen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s