Aantrekkelijke apen.

Het haakwerk lag wat stil na de verzending van de doos Poekie-knuffels. Ik haakte op ’t gemak -niet letterlijk op te vatten- aan aapjes uit het boek amigurumi & more. Beetje een prulwerk omdat je 4 lange, smalle armen en benen moet haken en dan ook nog een staart. In de armen en de voeten stak ik een magneetje ofte trekstaal of hoe ge het ook wilt noemen waardoor deze leuke aapjes kunnen dienen als frigomagneet. Tof รฉ? En ik geef er 2 weg aan 2 van mijn geweldig stille bloglezers die ze weten te waarderen. Apen in elkaar zetten ’t is niet mijn strafste kant.

Wat moet u daarvoor doen? Reageren natuurlijk (dat wordt een moeilijke,…) en dan trek ik op โ™ฅ 14 februari โ™ฅ de twee winnaars. Alstublieft.

16 thoughts on “Aantrekkelijke apen.

  1. Je hebt mijn nieuwsgierigheid gewekt … en bij het lezen van magneetjes … dan doe ik ook graag mee ๐Ÿ™‚ Eerlijk is eerlijk, op onze ingebouwde frigo zal dat hier niet lukken, maar wij hebben wel een paal staan in het midden van onze living, waar er altijd wel allerlei post op komt te hangen met … juist ja, magneetjes !

  2. Oh, zo tof met die magneetjes daar in! En ja, ik reageer hier maar heel af en toe. Lees op onregelmatige basis mee – ga dat direct eens veranderen, sรจ, en u ‘volgen’ – en moet vaak lachen met uw vertelsels. Merci daarvoor.

  3. En we wagen ook onze kans, als volger en zelden-reageerder ๐Ÿ™‚
    Voor die mooie aapjes doen we met plezier ’n efforke!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s