Een snel assortieke

De avond voor de eerste schooldag. Zijn de kleren wel gemerkt? Check. Zijn de brooddozen en drinkbussen voorzien van namen? Check. Geraakt alles in de rugzakken? Check. Moet daar nu infeite ook geen reserve-ondergoed in bij de jongste? Hmmmm,… Dat was ik dus even uit het oog verloren. Ik had het natuurlijk gewoon in een plastieken zakske bij de rest van de attributen kunnen mikken maar ik koos voor een snel assortieke. Allé snel: in vergelijking met het maken van die rugzakken is alles betrekkelijk snel. Drie uur -met enkele afleidingen op de computer tussen- later was den properonderbroekenzak klaar.

Het patroon: versch van de patronenpers van Keyka Lou, een ritstas met verborgen rits. Zeer gemakkelijk te maken trouwens, alleen bleek mijne vlieseline H640 toch iets te dik voor dit project. ’t Is maar dat ge ’t weet als ge er zelf mee in gang zou schieten. De stof: een bruine overschot en een stukske van den overschot van de rugzak. Ah ja, anders zou het geen assortieke zijn natuurlijk.

De foto’s heb ik gisteren op spokenuur nog snel genomen en zijn dus slecht. En nu ligt het zakje op school en is bijgevolg niet meer trekbaar tot de eerste onderbroek bevuild wordt zekers?

6 thoughts on “Een snel assortieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s